Skip to content Skip to footer

Mijn naam is Anna Mavridou

Van origine ben ik Grieks. Sinds 2013 bied ik online begeleiding aan voor mensen met psychosociale en/of seksuele problemen. Na het afronden van de opleiding stresscounselling bij de Stichting Counselling Nederland ben ik in 2013 begonnen met mijn eigen counsellingpraktijk, “Een Stap Vooruit”.

Mijn hoofdspecialisaties zijn seksualiteit, versterking van zelfvertrouwen en zelfbeeld en angststoornissen. Hiervoor heb ik cursussen gevolgd in CGT (cognitieve gedragstherapie), RET (rationeel emotieve therapie) en COMET (competitive memory trainingen). Daarnaast heb ik trainingen en workshops gevolgd op het gebied van seksualiteit.

Om mijn kennis en vaardigheden op niveau te houden volg ik uiteraard regelmatig nieuwe cursussen en bijscholing zodat ik jou de beste hulp kan blijven bieden.

Mijn motto is: "De eerste stap is het halve werk!"

Mijn missie is om mensen op een verantwoorde manier te helpen de regie over hun eigen leven in handen te nemen.

Ik beoordeel mensen niet op basis van hun cultuur, achtergrond, geloofsovertuiging of seksuele voorkeur. Voor mij is iedereen gelijk. Daarnaast ben ik oprecht geïnteresseerd in mensen en geeft niks mij meer voldoening dan mensen te helpen hun onbenutte capaciteiten te ontdekken en hun zelfvertrouwen te herstellen.

Ik zou mezelf omschrijven als een open-minded, positief en betrokken persoon. Ik sta dicht bij jou als cliënt zolang je mij nodig hebt, maar laat je ook weer los zodra ik merk dat je op jouw innerlijke kracht kunt vertrouwen. 

Zonder verandering verandert er immers niks. Hulp vragen is de eerste stap naar verandering. De eerste stap is misschien wel de zwaarste, maar ook de belangrijkste en de meest moedige.

Door mijn passie voor psychologie en mijn identificatie met twee verschillende culturen – de Nederlandse en de Griekse – heb ik een zeer ruime blik op mensen. Ik plaats mensen niet in hokjes, maar zie ze als veelzijdige individuen met onbeperkte mogelijkheden. Voor mij staat vertrouwen en respect in communicatie op de eerste plaats.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt met elke vraag bij mij terecht. Ik zal nooit over je oordelen en schrik nergens van. 

Mail  of  bel  voor advies of meld je direct aan.