Wie is Anna?

Wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen!

Mijn naam is Anna Mavridou. Van origine ben ik Grieks. Op mijn 24ste ben ik naar Nederland verhuisd en sindsdien woon ik in het mooie Zutphen met mijn man en twee kinderen. Het feit dat ik twee culturen meegemaakt heb, heeft mijn wereld verrijkt en mijn kijk op mensen positief veranderd. Ik etiketteer mensen niet. Ik plaats mensen in een ruimere context waarin cultuur, achtergrond, geloofsovertuiging en seksuele voorkeur geen rol spelen.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en sinds jaren is psychologie mijn passie. Na het afronden van de opleiding stresscounselling bij de Stichting Counselling Nederland ben ik begonnen met mijn eigen Counselling Praktijk, genaamd ‘Een Stap Vooruit’.

Om mijn kennis en vaardigheden op niveau te houden volg ik met regelmaat cursussen en bijscholing. Daarnaast verdiep ik mij in de ontwikkelingen van mijn vakgebied, zodat ik up-to-date blijf.

Als persoon ben ik open, positief en betrokken. Ik sta dicht bij mijn cliënten zolang ze mij nodig hebben, maar ik maak mezelf overbodig als ze weer in hun kracht komen.

Mijn drijfveer is om op een verantwoorde manier mensen te helpen “manager” te worden van hun eigen leven.

Mijn motto is: Een eerste stap is het halve werk!

Hulp vragen is een teken dat je op de goede weg zit. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt met elke vraag bij mij terecht.