Skip to content Skip to footer

Online seksuologische hulpverlening

Dit is jouw voordeel van online psychische hulp/E-counselling

Online seksuologische hulp of Sekscounselling is een vorm van counselling die gericht is op het aanpakken van seksuele problemen. Seksuele problemen zijn vaak het gevolg van onderliggende psychosociale problemen. Het doel van sekscounselling is om je seksuele problemen beter te leren begrijpen én op te lossen. Op die manier ga je weer genieten van een bevredigender en uitdagender seksleven. Iedereen – jong en oud, man en vrouw – kan bij mij terecht met seksgerelateerde problemen, zoals:

  • Zorgen over je seksuele functioneren;
  • Het accepteren van je seksuele gevoelens en geaardheid;
  • Vragen en onduidelijkheid rondom je (seksuele) identiteit;
  • Spanningen door een onbevredigend seksleven;
  • Eenzaamheid en onbegrip door je bijzondere seksuele voorkeur (BDSM).

Online psychische hulp, of E-counselling, is een laagdrempelige vorm van psychische/emotionele begeleiding online, meestal kortdurend.

Deze vorm van begeleiding heeft meerdere voordelen:

  • Er zijn geen wachtlijsten. Je kunt meteen contact met mij opnemen en vandaag nog de eerste stap zetten om je angsten of problemen te overwinnen.
  • Reistijd en afstand spelen geen rol. Dat bespaart je veel tijd.
  • Online psychische hulp biedt je de vrijheid om sessies te volgen vanaf een plek die voor jou veilig, vertrouwd en comfortabel is. Dat kan je eigen woning zijn, je werkruimte of een andere plek waar jij je op je gemak voelt.
  • Is het een te grote stap voor je om jouw problemen face-to-face te bespreken? Geen probleem! Je kunt de sessies ook volledig volgen via chatsessies – zonder video. Elke stap die je zet is een stap vooruit. 

Doel van online psychische hulp met E-counselling

Door middel van online psychische hulp/E-counselling help ik mensen zoals jij om problemen te herkennen, begrijpen, hanteren en op te lossen. Meer over mijn werkwijze ontdek je hier. Tijdens onze E-counselling sessies begeleid en help ik je om vaardigheden te ontwikkelen waarmee jij jouw capaciteiten maximaal leert te benutten. Mijn persoonlijke, pragmatische en resultaatgerichte E-counselling sessies geven je handvatten waar je de rest van je leven van profiteert!

Online seksuologische hulp/Sekscounselling

Schroom niet om hulp te vragen en schaam je niet voor je zorgen of problemen. Gun jezelf een voldaan en gelukkig (seks)leven! Twijfel je welke hulp jij nodig hebt? Mail me dan gerust voor advies. Direct geholpen worden? Meld je hieronder aan om de eerste stap vooruit te zetten naar een gelukkiger leven. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op om de eerste stap naar een gelukkiger leven te zetten.