Skip to content Skip to footer

Voor verwijzers

Een Stap Vooruit helpt cliënten waar reguliere zorgverleners zoals psychologen, psychiaters en/of doktoren niet over voldoende specialistische kennis over seksualiteit beschikken of wanneer er nog een natraject nodig is op gebied van seksualiteit.

Denk hierbij aan personen die (hevige) seksuele trauma’s hebben opgelopen. Voor de verwerking van het trauma is vaak hulp te vinden bij een psycholoog. Maar om weer te kunnen en durven genieten van seksualiteit en intimiteit is een speciale aanpak nodig.

Ook voor jongeren met seksuele problemen (al dan niet door ziekte of aandoening) ben je bij mij aan het juiste adres. In een voor hen vertrouwde omgeving help ik ze online hun problemen bespreekbaar te maken. Ik leer ze omgaan met deze problematiek en help ik ze hun lichaam te begrijpen, te vertrouwen en te respecteren.

Seksualiteit is een heel specifiek gebied waarbij bijzondere kennis van zaken nodig is. Denk je dat jouw cliënt gebaat is bij mijn hulp of twijfel je over de juiste aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Samen bekijken we dan de opties en op welke manier ik jouw cliënt nog beter kan helpen.

Een Stap Vooruit Zutphen,

Anna Mavridou

Contact via e-mail verdient de voorkeur, omdat ik in verband met consulten niet altijd te bereiken ben.

Doordeweeks bereikbaar op 0633600690, tussen 09.00 en 17.30

info@eenstap-vooruit.nl

Skype account: Counselling Praktijk Een Stap Vooruit

Kvk-nummer: 57536287

Een Stap Vooruit is aangesloten bij Zorg voor Zzp inclusief aansluiting bij een erkende geschilleninstantie met klachtenfunctionaris en geschillencommissie.