Online counselling sessies

De begeleiding vindt plaats online daardoor kan ik je ondersteunen en bijstaan waar je ook ter wereld bent en zonder wachttijd!

Ons contact verloopt via het internet. Je kunt kiezen hoe je met mij wilt communiceren. Je kunt vanuit je vertrouwde omgeving makkelijk en veilig met mij chatten door maar één druk op de knop! De ingebouwde chat van mijn website bevindt zicht rechts onder op iedere pagina van mijn website.

Als je liever persoonlijk contact wilt dan is dat heel goed mogelijk via beeldbellen (skype en/ of zoom).

Skype/zoom account: Counselling Praktijk Een Stap Vooruit.

Als je direct aan de slag wilt, kun je per e-mail je probleem voorleggen. Je geeft aan welke vorm van communicatie je wenst en welke dagen je beschikbaar bent.

Binnen 10 werkdagen na je aanmelding start je met de online sessies!

  • Een online chatsessie duurt ongeveer 90 minuten.
  • Een online videosessie duurt ongeveer 60 minuten.

De kosten die aan een online counsellingstraject zijn verbonden, zijn afhankelijk van de vorm van de online begeleiding die je kiest. Het is mogelijk meerdere begeleidingsvormen te combineren. Mijn tarieven zijn vrijgesteld van BTW, waardoor mijn consulten tegen een gunstige prijs kunnen worden aangeboden. Voor meer informatie over de kosten en de vorm van begeleiding, kun je vrijblijvend een e-mail sturen naar volgend e-mailadres: info@eenstap-vooruit.nl.

Je krijgt antwoord op je vragen binnen maximaal 2 werkdagen!